SANDRA PIRO

Sandra Piro

Direktorica tvrtke SATURN d.o.o.

Osnivačica sam i direktorica tvrtke Saturn organizacija i promocija d.o.o. za usluge, te jedina zaposlenica – „one woman show“.

Nakon završene srednje škole u Sarajevu, u Beču upisujem studij turističkog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu koji uspješno završavam 2001. godine, obranom diplomskog rada na temu „Kulturni turizam u Hrvatskoj i Austriji, usporedba Zagreb i Beč“.

Uz studij 1995. završavam i Višu kozmetičku školu, te sam nekoliko godina i zaposlena kao voditeljica Kozmetičkog instituta ljepote Yves Rocher u Beču. Završivši studij, vraćam se u Hrvatsku, gdje započinjem rad u struci, u hotelu Pical Riviera Holding d.d. u Poreču, zatim u turističkim agencijama Globtour Zagreb i Kompas Zagreb.

U međuvremenu stječem i licencu turističkog vodiča za grad Zagreb i zagrebačku županiju na njemačkom jeziku. Član sam „Skal International“ – međunarodnog udruženja za profesionalce u turizmu - http://www.skal.org/

S dolaskom u osiguravajuću kuću Wiener Stӓdtische, ponovno sam usmjerena na suradnju s austrijskim tržištem, pa nakon toga i započinjem suradnju s Ӧsterreich Werbung, Austrijskim nacionalnim promidžbenim uredom za turizam iz čega i izrasta moja tvrtka Saturn organizacija i promocija d.o.o. za usluge.

S obzirom da su me oduvijek privlačila putovanja, druženje i komunikacija, Saturn d.o.o. je logičan spoj u koji sam pretočila svoje iskustvo, znanje i ljubav. Samo ime tvrtke dolazi iz mog interesa za duhovnost, astronomiju i astrologiju, a za planet Saturn vežu se, između ostaloga, pojmovi stabilnosti i dugovječnosti. Zajedništvo i povezivanje ljudi različitih interesa i zanimanja, kroz organizacije putovanja, različitih događanja, promocija, prezentacija i radionica poruke su koje prenosim u svom kako javnom, tako i privatnom djelovanju.

Sama dugogodišnja prisutnost na turističkom i marketinškom tržištu, te rast i razvoj moje tvrtke pokazuju strast i oduševljenje s kojima pristupam poslu. Od organiziranja press konferencija i prezentacija te studijskih i novinarskih putovanja do komunikacije s predstavnicima turističkih i medijskih agencija i turoperatera objedinjujem različite ideje, želje, namjere i vizije mojih klijenata i partnera.

S obzirom da je područje mojeg djelovanja vrlo raznoliko i širi se svakim danom, otvorena sam za nove aktivnosti i mogućnost daljnjeg usavršavanja te vjerujem kako usrećujući svojim profesionalnim djelovanjem svoje klijente i partnere omogućujem tvrtki Saturn d.o.o. širenje vizije o zajedništvu i povezivanju preko turističkog tržišta u Hrvatskoj i inozemstvu.

Rado ću odvojiti vrijeme za vaše poslovne upite i buduću suradnju – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

LinkedIn FaceBook

Nalazite se ovdje: saturn SANDRA PIRO